SUPU Preference |RB serie krympeklemmer - Pålitelig Effektiv

SUPU PCB-klemmer med diversifisert tilkoblingsteknologi, inkludert skruetilkobling, push-in-tilkobling, fjærtilkobling og krympetilkobling.Foretrukket anbefalingsprodukt i dag er MC-RB-serien med krympekoblingsteknologi.

Krympeforbindelse er en av de mest brukte tilkoblingsteknologiene i terminalkabling, mye brukt i heis, medisinsk utstyr, industrielt utstyr, bil og andre industrier.

img (3)

1、 Krympeforbindelse, effektivitet og stabilitet

Mulighet for manuell krympeledning, eller bruk maskinen til å forhåndsmontere mange ledninger.Krympekoblingsteknologi har lang levetid og stabil tilkoblingsytelse, noe som ikke vil påvirke lufttettheten til skjøten selv om temperaturen endres, vibrasjoner eller korroderende applikasjonsmiljø.

img (4)

2、Klar til bruk, rask og effektiv

RB-seriens krympeklemmer er klare til bruk på stedet ved å prefabrikere mange ledninger.Det er rask plugg og tilkobling, tar mindre tid og forbedrer installasjonseffektiviteten.

img (5)

3、 Kompakt struktur og plassbesparende

Sammenlignet med andre koblingsprodukter er MC-RB rekkeklemmer med krympeforbindelse mindre og mer kompakte, noe som sparer plass på den trykte kretsen.

SUPU fortsetter å tilby sikre, pålitelige og raske løsninger for digital-, signal- og kraftoverføring i alle bransjer.


Innleggstid: 23. mars 2022