Blok Terminal Din-rel Lapisan Ganda Push-in

Fitur Push In Type Plug In Sambungan 1.Space-saving design/plug-in konektor.2. Getaran bukti anti-loosening w...

Blok Terminal Distribusi 2.5mm²

Rincian Blok distribusi daya self-locking jinis push-in siap digunakake lan kasedhiya ing macem-macem kutub No.

Din Rail Terminal Blok 2.5mm 2pole Double Layer

Cara Instalasi 1. Terminal pemasangan: Sawise nempatake sikil terminal sing ora aktif ing sisih pinggir rel, pr...

2.5mm² Din Rail Terminal karo Spring Cage Sambungan

Aplikasi Khas Wis diuji kanggo digunakake ing lift, tenaga listrik, transit rel, otomatisasi industri, en...

Push in Connection Screwless Pluggable Terminal Block Female 2-24pole

Detail Produk 1. Isolasi PA66, tahan api kelas V0 2. Cetakan sing tepat, macem-macem pilihan jarak 2.5MM-7.6...

MC-RA3.5HXXC-0001 Sambungan Sekrup Terminal-plug 3.5mm

Workshop Produksi Kekuwatan Kita Mesin Cetakan Injeksi Softens Pa66 ing Suhu Dhuwur lan Injeksi Mo...

UK2.5 meneng Sambungan 2Pole

Langkah Instalasi Terminal pemasangan: Sawise nempatake sikil terminal sing ora aktif ing sisih pinggir rel pandhuan, penet ...

Konektor Terminal Wadon 2-24 kutub

Detail produk SUPU akeh digunakake ing elevator, daya listrik, transit rel, otomatisasi industri, energi anyar, li ...

News lan Blogs

Warta paling anyar

SUPU |Sugeng rawuh ing Pameran Peralatan Cerdas Internasional Guangzhou!

SUPU |Sugeng rawuh ing Pameran Peralatan Cerdas Internasional Guangzhou!

anyar24-03-01

2024 SPS Guangzhou International Intelligent Manufacturing Technology and Equipment Fair (sadurungé SIAF), dianakaké tanggal 4-6 Maret ing Area B Kompleks Canton Fair Guangzhou.Pameran pameran iki ...

SUPU |Sugeng rawuh ing Pameran Peralatan Cerdas Internasional Guangzhou!

anyar24-03-01

2024 SPS Guangzhou International Intelligent Manufacturing Technology and Equipment Fair (sadurungé SIAF), dianakaké tanggal 4-6 Maret ing Area B Kompleks Canton Fair Guangzhou.Pameran pameran iki ...

kabar

SUPU gabung karo EPLAN kanggo mbantu insinyur listrik bisa luwih efisien

anyar24-02-26

Dina iki SUPU pengin nuduhake kabar apik sing panas lan pedhes: Wiwit Februari, konektor SUPU lan produk switch industri wis kadhaptar ing platform EPLAN, yaiku perpustakaan SUPU EPLAN ...

kabar

SUPU Electronics|Sugeng Reuni Festival Lentera, Pangsit Sup Jantung Anget!Sugeng Festival Lentera!

anyar24-02-23

Anggota kulawarga SUPU wis nyiapake "Festival Lentera" panas, Festival Lentera babak, berkah kanggo sendok, bunder kepinginan, bunder impian - kanggo Taun Anyar kanggo nggambar ...

kabar
Sinau luwih lengkapwarta_btn

Produk

Produk Terbaru

Blok Terminal Din-rel Lapisan Ganda Push-in
Blok Terminal Distribusi 2.5mm²
ANYAR
Din Rail Terminal Blok 2.5mm 2pole Double Layer
Ndeleng Liyane
Din Rail Terminal Blok 2.5mm 2pole Double Layer
ANYAR
2.5mm² Din Rail Terminal karo Spring Cage Sambungan
Ndeleng Liyane
2.5mm² Din Rail Terminal karo Spring Cage Sambungan
ANYAR
Push in Connection Screwless Pluggable Terminal Block Female 2-24pole
Ndeleng Liyane
Push in Connection Screwless Pluggable Terminal Block Female 2-24pole
ANYAR
MC-RA3.5HXXC-0001 Sambungan Sekrup Terminal-plug 3.5mm
Ndeleng Liyane
MC-RA3.5HXXC-0001 Sambungan Sekrup Terminal-plug 3.5mm

Sample Aplikasi & Layanan Konsultasi

Nyedhiyani jaminan layanan sing paling apik

priksa SAIKI

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

TENTANG SUPU

Ningbo SUPU Electronics diadegaké ing taun 1999 lan nduweni rong basis produksi.Iku wis dikembangaké dadi papat bagean bisnis utama konektor ngalih industri, produk elektronik lan produk selaras.Iki minangka industri listrik sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan.Supplier global sing apik banget.

KONTAK KAMIimg
perusahaan