Blloku i terminalit me shtytje me dy shtresa

Veçoritë Push In Type Plug In Connection 1.Dizajn që kursen hapësirë/lidhëse lidhëse.2. I qëndrueshëm ndaj dridhjeve kundër lirimit me...

Blloku i terminalit të shpërndarjes 2.5 mm²

Detaje Blloqet e shpërndarjes së energjisë vetë-mbyllëse të tipit Push-in janë gati për t'u përdorur dhe të disponueshme në pole të ndryshme nr. dhe ...

Blloku i terminalit hekurudhor Din 2.5mm Shtresa e dyfishtë me 2 pole

Metoda e instalimit 1. Terminalet e montimit: Pas vendosjes së këmbës joaktive të terminalit në anën e shiritit udhëzues, pr...

Terminali Din Rail 2,5 mm² me lidhje me kafaz pranveror

Aplikacionet tipike janë testuar për përdorim në ashensor, energji elektrike, tranzit hekurudhor, automatizim industrial, etj.

Blloku i terminalit me prizë pa vidë, femër 2-24 pole

Detajet e produktit 1. Izolimi PA66, rezistent ndaj flakës së klasës V0 2. Kallëpe të sakta, një shumëllojshmëri opsionesh të ndarjes 2.5MM-7.6...

MC-RA3.5HXXC-0001 Lidhja me vidë me prizë 3,5 mm

Punëtoria jonë e prodhimit të pikave të forta Makina e derdhjes me injeksion zbut Pa66 në temperaturë të lartë dhe me injeksion Mo...

UK2.5 Lidhja me vidë 2pole

Hapat e instalimit Montimi i terminaleve: Pasi të vendosni këmbën joaktive të terminalit në anën e shiritit udhëzues, shtypni ...

Konektori i terminalit Femër 2-24 pole

Produktet e detajuara SUPU përdoren gjerësisht në ashensor, energji elektrike, tranzit hekurudhor, automatizim industrial, energji të re, li...

Lajme dhe Blog

Lajmet e fundit

Lidhës të kyçshëm KV me fuqi të lartë: Kapacitet i lartë i ngarkesës dhe rrymë elektrike...

Lidhës të kyçshëm KV me fuqi të lartë: Kapacitet i lartë i ngarkesës dhe stabilitet elektrik

i ri24-05-27

Në zhvillimin aktual industrial, ndjekja e pajisjeve me fuqi më të lartë ka qenë një qëllim i përbashkët, veçanërisht në ruajtjen e energjisë, fotovoltaike si industria në zhvillim e inverterit me rrymë të lartë...

Lidhës të kyçshëm KV me fuqi të lartë: Kapacitet i lartë i ngarkesës dhe stabilitet elektrik

i ri24-05-27

Në zhvillimin aktual industrial, ndjekja e pajisjeve me fuqi më të lartë ka qenë një qëllim i përbashkët, veçanërisht në ruajtjen e energjisë, fotovoltaike si industria në zhvillim e inverterit me rrymë të lartë...

Lajme

Supu Preferuar |Lidhësit e ruajtjes së energjisë Supu, ndihmojnë në ekzekutimin e tranzicionit të energjisë "Përshpejtimi&#...

i ri24-05-22

Që kur u propozua qëllimi i "karbonit të dyfishtë", industri të ndryshme kanë hedhur karburant në zjarrin e energjisë së gjelbër.Me rritjen e kërkesës për integrimin e energjisë së rinovueshme, teknologjia e baterive...

Lajme

【SUPU i ri】 Më i vogël, më i përshtatshëm, i projektuar për hapësirë ​​të vogël

i ri24-04-25

Në dizajnin e sotëm të sistemit të kontrollit industrial, përballë burimeve të kufizuara hapësinore, është e nevojshme të zgjidhet problemi i aksesimit të sinjaleve të shumta në një zonë kompakte;për shembull, industriale ...

Lajme
Mëso më shumëlajm_btn

Produktet

Produktet e fundit

Blloku i terminalit me shtytje me dy shtresa
Blloku i terminalit të shpërndarjes 2.5 mm²
I RI
Blloku i terminalit hekurudhor Din 2.5mm Shtresa e dyfishtë me 2 pole
Shiko më shumë
Blloku i terminalit hekurudhor Din 2.5mm Shtresa e dyfishtë me 2 pole
I RI
Terminali Din Rail 2,5 mm² me lidhje me kafaz pranveror
Shiko më shumë
Terminali Din Rail 2,5 mm² me lidhje me kafaz pranveror
I RI
Blloku i terminalit me prizë pa vidë, femër 2-24 pole
Shiko më shumë
Blloku i terminalit me prizë pa vidë, femër 2-24 pole
MC-RA3.5HXXC-0001 Lidhja me vidë me prizë 3,5 mm

Shembull i Shërbimit të Aplikimit dhe Konsulencës

Ju ofrojmë garancinë më të mirë të shërbimit

hetim TANI

Rreth nesh

Profili i Kompanisë

RRETH SUPU-së

Ningbo SUPU Electronics është themeluar në vitin 1999 dhe ka dy baza prodhimi.Ai është zhvilluar në katër segmente kryesore të biznesit të lidhësve të ndërprerësve industrialë, produkteve elektronike dhe produkteve të personalizuara.Është një industri elektrike që integron R&D, prodhimin, shitjet dhe shërbimin.Furnizues i shkëlqyer global.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NA KONTAKTONIimg
kompani